Om

Mette Bjørnholdt Bertelsen
Bachelor i film- og medievidenskab med sidefag i journalistik (2006)
Stud. cand. IT i e-business (2009)

Kontakt
Mail: mbbertelsen@gmail.com
Skype: mbert05
Telefon: 28682125

Faglig profil
Jeg har en bachelor i film- og medievidenskab fra Københavns Universitetet med sidefag i journalistik på Syddansk Universitet i Odense. Jeg har arbejdet som ansvarshavende redaktør for Danske Døves Landsforbunds medlemsmagasin. Gennem det forløb har jeg erhvervet mig kompetencer indenfor film- og mediehistorie, mediekonvergens, audiovisuel formidling, (tv-produktion) mediesociologi, journalistik, flermedialitet og bladudvikling.

Jeg valgte overbygningen i E-business, fordi jeg var interesseret i en afklaring på bladhusenes krise med at finde bæredygtige forretningsmodeller, blandt andet inspireret af aviskrigen i midten og slutningen af 00’erne. Min overbygning trak mig dog i en anden retning. Set i retrospektiv har jeg haft en tendens til, at det har været strategi, udvikling og innovationsfagene, som har været de primære fag på min overbygning. Opsummerende er min faglige profil:

Business development

Jeg har taget fag som IT- og internetjura, strategiske og taktiske værktøjer til E-business, Human Computer Interaction, Interaktionsdesign, IT-projektledelse, Mobile Business Strategy og The Digital Battlefield. Jeg har skrevet 4 ugers projekter om ophavsretslovgivningen, E-learning og virksomhedsstrategi. Derudover har jeg arbejdet med mobile marketing i forbindelse med et praktikforløb i business development afdelingen på Responsfabrikken A/S.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: